Royal Jelly

Royal Defy

Royal Defy

Luxe verzorgingslijn werkzaam tegen gevorderde tekenen van huidveroudering. Een goed verzorgde, stralende huid kent geen leeftijd.

Royal Revitalize

Royal Revitalize

Revitalize, powered by Royal Jelly RJ×, is een baanbrekende huidverzorging voor vrouwen, die de diverse tekenen van veroudering willen tegengaan. Deze verzorgingslijn heeft klinisch beproefde, overtuigende resultaten, die je kunt zien en voelen.

Royal Luna Bright

Royal Luna Bright

Luna Bright is een baanbrekende huidverzorging die de teint zichtbaar egaler maakt, zuivert en laat stralen. Helpt hyperpigmentatie te verminderen

Royal Boost

Royal Boost

De opvolger van Jafra Dynamics. Verzorging in 4 makkelijke en snelle stappen met Royal Jelly RJˣ

Royal Clear Smart

Royal Clear Smart

Clear Smart is een eenvoudig, integraal 4-staps verzorgingsritueel voor alle huidtypen en elke leeftijd – van tieners tot volwassenen. Deze verzorgingslijn werkt samen met het natuurlijk microbioom van de huid, om acne en huidonzuiverheden veilig, zacht en effectief te behandelen en te voorkomen.

Royal Men

Royal Men

Herengezichtsverzorging gericht zich op de dikkere opperhuid, grotere poriën, meer talg en scheerirritaties.

Royal Jelly Classic

Royal Jelly Classic

Deze legendarische essentiële werkzame stof heeft op je huid quasi het effect van een tijdcapsule!

Royal Make up

Royal Make up

Koninklijke luxe voor echte Be(E)auty Queens


Royal Jelly

De Gelée Royale van de honingbij is een heel bijzondere ontdekking. Deze weldadige en aan voedingsstoffen rijke substantie is te vinden in de honingraat. Dankzij deze wonderbaarlijke voeding leeft de bijenkoningin tot wel 40 keer langer dan de werkbijen. Als een van de eerste cosmeticafirma’s gebruikte JAFRA dit schoonheidswonder in de nu legendarische en baanbrekende Royal Jelly huidverzorgingsproducten.

Het resultaat mag er zijn. Royal Jelly van JAFRA met de natuurlijke, voedingsstofrijke koninginnegelei geldt als een van de meest waardevolle huidverzorgingsseries ter wereld. Het bevat een overvloed aan proteïnen, aminozuren, vitaminen, mineralen en essentiële lipiden. Of beter gezegd: dat is het geheim van de bijenkoningin voor een heel lang leven.